Inleiding

Als aftersalesmanager mobiliteitsbranche werk je bij een bedrijf in de mobiliteitsbranche. Bijvoorbeeld bij een dealerbedrijf, een leasemaatschappij, een autoverhuurbedrijf of een bedrijf in automaterialen. Je geeft leiding aan de medewerkers en je maakt een business plan. Jij houdt in de gaten wat er in de markt gebeurt en wat de concurrenten doen. Daarom bezoek je onder andere beurzen. Wat jij wilt met de zaak deel je natuurlijk met je medewerkers. Je stuurt ze hierop aan en je houdt functioneringsgesprekken. Ook neem jij nieuw personeel aan. Verder stel je een begroting op die je regelmatig vergelijkt met de actuele financiële situatie van het bedrijf. Als het nodig is, grijp je in.
Een veelzijdige functie? Dacht het wel! Jij bent een belangrijke spil tussen sales, aftersales en klant.

Iets voor mij?

Hou je van auto’s? Ben je commercieel ingesteld? Heb je snel de leiding in een groep? Neem je graag (veel) verantwoordelijkheid op je? Kun je goed met mensen omgaan en ben je goed met cijfers? Dan is de opleiding Aftersalesmanager Mobiliteitsbranche iets voor jou! Als aftersales-manager mobiliteitsbranche kun je prima overzicht houden op wat er allemaal in de zaak gebeurt. Je kunt goed met meerdere zaken tegelijk bezig zijn en je bent in staat om voor de lange termijn te denken. Je bent een coach voor je medewerkers en je houdt ze enthousiast voor jouw grote plan!
Twijfel je tussen Aftersalesmanager Mobiliteitsbranche en Verkoopmanager Mobiliteitsbranche? Geen nood. Mocht je tussentijds willen overstappen, dan kan dat in het eerste jaar. Via deze opleiding is het ook mogelijk om uit te stromen naar Serviceadviseur Mobiliteitsbranche (niveau 3).